У справі про резонансне вбивство журналіста Павла Шеремета з’явились нові докази невинуватості підозрюваних, повідомляє “Радіо Свобода”.

Зокрема, в захисту з’явився новий свідок, який підтверджує алібі Яни Дугар. Дівчина на ім’я Тетяна Палфій, що працювала разом з Дугар у військовому шпиталі, повідомила, що з 16 по 18 липня 2016 року підозрювана знаходилась у місті Покровськ Донецькой області на території 66-го військового шпиталю. Відповідно, в цей час вона не могла перебувати у Києві. Сама Тетяна Палфій у ці дні разом з Дугар заступала у наряд.

Яна Дугарь, Facebook.com

Також адвокати Дугар повідомили, що мають ще декількох свідків, які можуть підтвердити алібі їхньої підзахисної, та попросили суд перенести розгляд клопотання. Нове засідання призначене на 17 січня.

Нагадуємо, що днями свідчення у справі про вбивство Шеремета дав лідер рок-гурту “Тартак” Олександр Положинський.

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, підозрюваний у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрій Антоненко повідомив, що до резонансної справи був знайомий тільки з лікарем Юлею Кузьменко.

Також портал Знай.ua писав, що підозрюваний у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрій Антоненко припустив, що в справі замішані російські спецслужби і, можливо, це операція ФСБ.