На прорив труби тепломережі у Києві, внаслідок якої затопило ТРЦ Ocean Plaza, українці відреагували кумедними фотожабами. Кияни опублікували відредаговані фото у мережі. На них зображено голову КМДА Віталія Кличка.

На одній з ілюстрацій Кличко купається перед входом в ТРЦ, а на іншій — біжить вулицею в плавках, а за його спиною проривається теплотраса. Користувачі мережі підняли на сміх голову КМДА і залишили багато саркастичних коментарів.

Фотожаба на потоп в Києві, фото: apostrophe.ua

"Народ купайся, все сплачено", "Ну а хто ще винним буде? Адже у нього в посадовій інструкції написано: Якісно заварювати трубу на Либідській!", "Нарешті Кличко, відкрив у столиці термальне джерело", - пишуть в коментарях.

Головний інженер "Київтеплоенерго" Юрій Паливода заявив, що причиною прориву труби стала фізична зношеність мережі, оскільки тепломагістраль в Голосіївському районі столиці будувалася ще в 1987 році. Але, за його словами, аварійною вона не вважалася її, тому що влітку пройшла випробування.

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Фотожаба на потоп в Києві, фото: apostrophe.ua

Прорив труби тепломережі біля ТРЦ Ocean Plaza в Києві стався в понеділок, 13 січня. Постраждало 10 осіб. Людям на на першому поверсі будівлі довелось буквально бігати в киплячій воді.

Коментарі, скріншот із соцмереж

Коментарі, скріншот із соцмереж

Коментарі, скріншот із соцмереж

Нагадаємо, раніше обпечені кияни опинились у пекельній пастці в Ocean Plaza: "По коліна в окропі", кадри дикої паніки

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ocean Plaza виправдала свою назву у сумний спосіб: наслідки потопу показали у деталях, фото

Також "Знай.ua" писав, що Київ на межі масових затоплень: хаотична забудова та комунальний "застій" – ознаки часів мерства Кличка