В Польщі біля села Кобиела 14 січня сталась моторошна автотроща. Внаслідок аварії загинули чотири особи, серед них двоє українців. Про це повідомляє польське видання «tvn24».

Українці внаслідок тяжких травм загинули до приїзду рятувальників. Водій вантажівки не постраждав.

"Пожежна робота триває, щоб розділити ці два автомобілі", - повідомив Лех Марчінчак

Скріншот, фото tvn24

Голова Ярославицької ОТГ Леонід Прудников уточнив, що загиблі - брати з села Велика Городниця Рівненської області. Їм було до 30 років.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Скріншот, фото tvn24

"Медичні рятувальники, які прибули на місце, не виявили жодних життєвих ознак серед людей, що їхали в машині", - розповів Мацей Лодиговський з пожежної охорони Отвоцька.

За словами Даніеля Нездропа з штабу поліції Повіату в Отвоцку, водій вантажівки не постраждав. Він був тверезий.

Двоє загиблих з села Велика Городниця, що на Млинівщині Рівненської області.

Скріншот, фото tvn24

"Хлопці – брати. Працювали за кордоном й займалися автомобілями. Обоє молоді – до 30 років", - уточнив представник Рівненської області.

Як видно із відео, моторошна ДТП створила величезний затор на дорозі. Головне управління національних доріг та автомобільних доріг Польщі повідомило, що четверо людей загинули. Інформацію підтвердив речник провінційного коменданта Мазовецької Державної пожежної служби Кароль Керцковський.

"Ми чекаємо, коли на місце прибуде екіпаж із спеціалізованим обладнанням, яке витягне напівпричіп вантажного автомобіля з легкового автомобіля", - сказав він.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом. Автомобіль марки "BMW" влетів на місцеву АЗС і врізався в бензовоз, який там стояв.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Також портал Знай.ua писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані пропонував патрульним нестандартний хабар.