Рідним загиблих у катастрофі літака авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" у фатальному рейсі "Тегеран-Київ" хочуть закрити роти. Про це написали у телеграм-каналі LIBERTY PEOPLE.

Так, в Ірані пригрозили членам сімей загиблих, що не віддадуть тіла рідних, якщо ті будуть давати коментарі пресі. Схоже, зайвий розголос трагедії робить своє діло, в Ірані масово повстали студенти після жахливої трагедії у всіх куточках країни.

"Сили безпеки Ірану попередили членів сімей жертв катастрофи збитого PS752, щоб вони утримувалися від будь-яких коментарів засобам масової інформації, якщо хочуть отримати тіла своїх близьких", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Як відомо, сьогодні головне слідче управління СБУ (СБУ) розпочало досудове розслідування у зв'язку катастрофою лайнера Boeing 737 "Міжнародних авіаліній України" (МАУ) за трьома статтями Кримінального кодексу.

Авіакатастрофа в Ірані
intvua.com

"СБУ за дорученням Офісу генпрокурора початок розслідування обставин авіакатастрофи" Боїнга за ч. 3 ст. 276 - "порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного або повітряного транспорту", ч. 2 ст. 115 -"умисне вбивство" та ст. 194 - умисне знищення або пошкодження майна" Кримінального кодексу України", - повідомили в спецслужбі в понеділок.

Нагадаємо, 8 січня український літак зі 180 пасажирами на борту розбився в Ірані. Боїнг 737 авіакомпанії "Міжнародні українські авіалінії" впав майже відразу після зльоту.

Як повідомляв Знай.uа, СБУ розслідує катастрофу рейсу МАУ "Тегеран-Київ" в Ірані, відкрито справу за трьома статтями.