Як відомо, ця зима не багата на хрусткий сніг і суворі морози. В Україні бідним комунальникам навіть немає чим зайнятися в цей сезон. Однак робота є робота, і її необхідно виконувати.

Так, в мережі з'явилося кумедне фото, на якому зображені ті самі комунальники в робочій формі та з лопатами в руках. Знімок розмістили в Telegram-каналі "Хуев*й Киев".

Відповідно до опису під фото, комунальників помітили на Борщагівці в суботу, 11 січня. Трудоголіків в помаранчевій формі змусили прибирати сніг з дороги, проте замість білосніжного покриву вони лопатами вигрібають грезь. Залишилося тільки присипати сіллю з піском.

Комунальники, Telegram

Нагадаємо, що у Харкові засудять трьох комунальників за загибель колеги при аварії на теплових мережах. Харківська прокуратура направила обвинувальний акт стосовно трьох співробітників комунального підприємства.

Популярні новини зараз

Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, літній американець Роберт Томас стріляв у співробітника комунальної служби в ході конфлікту, що розгорівся через пошкодженої труби. Інцидент стався в місті Лас-Вегас, що в штаті Невада.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві комунальні служби провели обробку тротуарів від ожеледиці та снігу. Ось тільки сніг і морози в столиці цієї зими майже не було.