Українець придбав 500 стартових пакетів з SIM-картами мобільного оператора Vodafone в 100 разів дешевше від запланованої оператором ціни. Усе сталося через збій роботи сайту оператора.

Компанія погодилася надіслати увесь придбаний товар, повідомив сайт ЛІГА.Тech.

Стандартна ціна стартових пакетів Supernet в інтернет-крамниці Vodafone становить 25 грн, але на Різдво на сайті стався перебій і ціна пакету Supernet 4G Start впала до 10 копійок. Користувач на ім'я Григорій побачив це і оформив замовлення на придбання 500 SIM-карт. Із урахуванням доставки, за всю покупку він заплатив 75 грн.

Vodafone, фото: mediasat.info

Спершу замовлення скасували й повернули чоловіку гроші. Представники служби підтримки магазину в телефонній розмові відмовлялися виконувати замовлення і послалися на помилку сайту та неможливість продати таку кількість SIM-карт одному користувачеві.

Популярні новини зараз

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

Однак покупець повторив усе. Під час другого замовлення чоловік задокументував свою покупку: записав її на відео, вказав призначення платежу, записав телефонні перемовини з представниками служби підтримки магазину. Після цього оператор все ж таки погодився надіслати оплачене замовлення покупцеві.

Vodafone, фото: NewsJist

"Оскільки продаж відбувся, клієнт отримає своє замовлення за тією ціною, яку за нього заплатив", – повідомила прес-секретарка компанії Vodafone Вікторія Павловська.

Зазначимо, що пропозиція щодо стартового пакета Supernet позначена в онлайн-магазині як "розпродано", але кеш Google зберігає інформацію про ціну в 0,10 грн за одиницю товару.

Нагадаємо, що електромобілі "обмежили в правах" звичайні авто: в Україні запрацювали спеціальні штрафи.

Як повідомляв портал Знай.uа, кримчанин Сейтосманов загримить до катівні Путіна на 17 років: що інкримінують активісту.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.