Пророцтва Ванги не дають спокою цілому світу вже не одне десятиліття. Сліпа провидиця зробила тисячі пророцтв за своє життя…

У своїх щоденниках дід Гошо записував все, що говорила Ванга, саме Гошо знав чи не найбільше інформації від Ванги.

Що ж вона говорила про Україну?

Україна буде главенствувати серед 5 держав – передрікала Ванга… – Говорила багато, — стверджує Гошо. – Знала і передрікала великі страждання для її народу… Але після довжелезного шляху митарств її народ таки заживе в добробуті та щасті.

Війну повномасштабну в Україні вона не бачила. Наголошувала на лукавстві політиків. Доки Україна не скине з себе брехню у владних коридорах – щастя не буде.

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Показати ще

Невдовзі наймогутнішим стане Китай. І він буде диктувати волю… Може, саме тому Путін далекоглядно і віддає Далекий Схід китайцям під бізнес та обробіток землі… бо ж самі прийдуть і силою відберуть… Найсильнішою зброєю стане не атомна бомба чи ядерна… а слово – застерігала Баба Ванга.

Ванга

Диктатура жінок у світі

За прогнозами Ванги, жінки прийдуть до керівництва на зміну ері чоловіків майже в усіх країнах світу. І в тих, у яких прийдуть, наступить процвітання… Запам’ятайте – жінка врятує Україну, — це Ванга наголошувала однозначно.

За словами Ванги, все зміниться, ті, кого гнобили і у яких відбирали, і ті, хто це робив, поміняються місцями.

Провидиця Ванга

У такому непростому світі не вистачатиме жіночої мудрості, материнських інстинктів, відчуття самопожертви і жертовної любові до своїх країн і ближнього. Саме тому прийде ЕРА великих жінок, — наголошувала постійно Ванга.

Захисна молитва від Ванги

"Звертаюся, я до вас, Раб (-а) Божий (-а) (власне ім’я), Божі угодники, покровителі святі! Зі смиренням і душевним благанням прошу вас про допомогу і захист. Моліть про мене, Раба грішного (-у) (власне ім’я), Ісуса Христа. Вимоліте для мене покаяння гріхів моїх і долі щасливої. А я по життю піду шляхом праведним, який приведе мене в райську обитель Господа Всевишнього. Не відмовте мені в смиреннім проханні моїм. Амінь".

Нагадаємо, що пророцтва відомого ченця про майбутнє збуваються наяву.

Як повідомляв портал Знай.ua, перед Новим роком уфологи пророкують землянам кілька теорій про те, які біди можуть чекати людство в 2020 році.

Також портал Знай.ua писав, як 2020 рік змінить долю всього людства, і що готують зірки Україні.