Українець показав пекельні черги на кордоні зі Словаччиною. Чоловіка розлютило очікування у 3-годинній черзі. За цей час змогли пройти лише українську сторону. І кажуть що це ще нормально, зазвичай стоять ще довше.

Допис про довгі черги написав Ілля Кенігштейн на своїй сторінці у facebook.

"Наші працюють повільно, пояснюючи це тим, що мовляв підлаштовуються під словаків - щоб не накопичувати автомобілі в нейтральній зоні. Словаки, судячи з того що говорять мужики в черзі - принципово перевіряють кожне авто за 20 хвилин. Звірствують. Не поважають нас", - пише обурений чоловік.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

За його словами, нас немає за що поважати. Останні метри нашої країни - просто місиво із болота. Державний кордон України, у пункті пропуску "Ужгород - Вишнє Нємецьке" - убога дорога без розмітки, ліворуч - три наливайки і магазин. Сам КПП з іржавими шлагбаумами, пластиковими будками. Кругом похилені паркани, кинуті абияк бетонні блоки і митні шалмани.

"Потрібно стежити за тим, щоб підійшла твоя черга і за тим, щоб встигнути сісти в авто і змістити його на кілька метрів вперед, коли рухається черга. Ніхто нічого не пояснює. Де туалет і чи є він взагалі - невідомо. Якщо ви з маленькими дітьми - це ваші проблеми. Кругом бруд, безлад і традиційні казенні злидні", - обурюється чоловік.

І додає, що словацькі прикордонники дивляться на все це і ведуть себе відповідно.

"Ніхто не хоче мати справу з державою, яка не в змозі прибрати за собою своє гівно. Привести в порядок хоча б останні метри своїй території", - резюмує автор.

Нагадаємо, у "Борисполі" осатанілого боржника по аліментах зняли з літака: "Купу г*вна навалю".

Як повідомляв портал Знай.uа, власникам євроблях винесено кінцевий вирок величезні штрафи доведеться заплатити кожному.

Також портал Знай.uа писав, що штрафи не лякають: нові санкції не зупинили потік євроблях до України.