Майже 30 років виповнюється культовому фільму "Сам удома" із Маколеєм Калкіним у головній ролі. Роки не стали на заваді, фільм досі вважається одним із найкращих різдвяних шедеврів. Мільйони людей по всьому світу із задоволенням переглядають стрічку на новорічно-різдвяні свята. Актори фільму за роки кардинально змінились.

Кевін Маккалістер — Маколей Калкін

Хлопчиком Калкін отримав світову популярність завдяки фільму. Також його удостоїли звання "Дитина року" і гонорару в 100 тисяч доларів. Проте його батько, засліплений тріумфом сина, поставив величезну цінову планку і багато режисери просто відмовлялися від Калкіна, як актора своїх фільмів.

Актори фільму Один удома, фото: Пикабу

Маколея звинуватили в пристрасті до шкідливих звичок, але за останні роки він зміг реабілітуватися і почав повертатися у світ кіно. Актор знявся у цікавій різдвяній рекламі і у нього є своя рок-група.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Гаррі Лайм — Джо Пеші

Мокрий бандит у фільмі виглядає як невдаха, однак йому вдалося чудово розкрити образ мафіозі у фільмах Мартіна Скорсезе, за ролі отримав "Оскар" та інші нагороди. У 2019 році вийшов фільм "Ірландець", який найімовірніше стане останнім у кар'єрі 76-річного актора.

Актори фільму Один удома, фото: Пикабу

Марвін Мерчантс — Деніел Стерн

Актор знявся в понад 70 фільмів, проте глядачам найбільше запам'яталася роль саме в "Один вдома". Стерн також займається озвученням мультсеріалів, виступає як режисер фільмів і створює скульптури з бронзи.

Актори фільму Один удома, фото: Пикабу

Кейт — Кетрін о'хара

Завдяки "Один вдома" Кетрін відома у всьому світі. Однак з 1990 року вона знялася в більш, ніж 50 кінокартин. Часто з'являється у ситкомах і телешоу, а також її цінують як актрису озвучки.

Актори фільму Один удома, фото: Пикабу

Нагадаємо, "Один вдома" повернеться на екрани, названі актори оновленої різдвяної комедії.

Як повідомляв Знай. ua, Трамп розкрив секрет культового "Один вдома-2", мовчав десятиліттями.

Також Знай. ua писав, що оприлюднено список найкращих різдвяних кінострічок.