Голова українського парламенту Дмитро Разумков привітав жителів країни з наступаючими новорічними святами. Відповідне відеозвернення з'явилося в YouTube.

За словами спікера Верховної Ради, наступного року українці відчують позитивні зміни в країні.

"Шановні українці, 2019 рік був визначальним для нашої держави. Разом з вами ми повністю перезавантажили систему влади, привівши нових, ефективних і, головне, відповідальних політиків. Я хочу, щоб у 2020 році в кожному регіоні, в кожному місті, в кожній родині ви дійсно відчули позитивні зміни від нашої роботи", - зазначив Разумков.

Він також побажав українцям "здоров'я, затишку, миру в ваших оселях, щоб завжди там лунав дитячий сміх, а ваші рідні були поруч з вами, щоб був мир в нашій країні, щоб вона розвивалася".

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський, а також його попередник Петро Порошенко привітають українців з Новим роком 2020. Їх покажуть по телевізору 31 грудня в 23:55.

Популярні новини зараз

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, на Донбасі патріоти України вирішили влаштувати путінським бойовикам "веселу" новорічну обстановку.

Також портал Знай.uа писав, що глава Кремля Володимир Путін привітав з Новим роком 40 президентів, проігнорувавши Зеленського, Дуду та інших.