Щоб відсвяткувати Новий рік оригінально і сучасно, варто організувати своє свято без застарілих штампів і обридлих частувань. Нижче перераховано традиційні новорічні страви, якими вже нікого не вийде здивувати.
Якщо є бажання зробити свято більш незвичайним, потрібно знати, які страви не слід подавати на стіл. Звісно, це не стосується тих, хто бажає слідувати традиціям і збирається приготувати на Новий рік звичну та улюблену з дитинства їжу.
Мабуть, найбільш банальними на новорічному столі є Олів'є, салат з крабовими паличками, Мімоза, Шуба та вінегрет. Навіть більше, всі калорійні салати з великою кількістю майонезу, картоплі та інших "важких" продуктів в сучасному світі кулінарії вже вважаються не зовсім актуальними.
Табу серед новорічних частувань повинна стати й занадто жирна і дуже солона їжа. Тому хорошим рішенням буде відмова від холодцю з хроном, від солоних огірків та помідорів. Також не підходять для святкування у стилі модерн смажена курка, свинина і бутерброди зі шпротами.
Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Нагадаємо, небезпеки новорічного застілля: як не потрапити у лікарню через олів'є
Як повідомляв портал "Знай.ua", різдвяний десерт від "Ревізор Х": Панкова відкрила секрет ідеальних макарон
Також "Знай.ua" писав, новорічний стіл 2020: які страви потішать Білого щура та принесуть достаток