У штабі ООС повідомляють, що на Донеччині почастішали обстріли. Бойовики двічі обстріляли позиції підрозділів операції Об'єднаних сил (ООС) у понеділок, 30 грудня. В результаті один військовослужбовець отримав поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС.

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 2 рази порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції наших підрозділів зі снайперських гвинтівок. Обидва обстріли наших позицій зафіксовано поблизу населених пунктів Новомихайлівка та Піски, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Сьогодні, 30 грудня, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення", - йдеться в ньому. ООС

Донбас, ООС Facebook

Обстріли зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід", що поблизу населених пунктів Новомихайлівка і Піски. В результаті обстрілу ворожих один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Нагадаємо, раніше лікарі розповіли, як почуваються звільнені українці

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", колега Зеленського на зустрічі звільнених українців впав обличчям в бруд: "Бл*, хочу п*ссать!"

Також "Знай.ua" писав, обмін "всіх на всіх": Зеленський зізнався, скільки українців досі у полоні Росії