У суботу, 28 грудня, у столиці офіційно відкрили Шулявський міст. Місцеві мешканці зафіксували на фото стан опори щойно відкритого мосту.

Відповідна світлина з'явилася у соціальних мережах.

На фото видно, що між колоною та частиною дороги, яку вона тримає, залишився відступ. Ремонтники вирішили закласти його плиткою.

Опора Шулявського мосту, фото очевидців

Зазначимо, що мер столиці Віталій Кличко обіцяв відкрити міст наприкінці 2019 року, тому у термін вклалися. Однак будівництво велося особливо активно у грудні, тому, ймовірно, ремонтники не зробили все якісно.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно Києва Віталій Кличко збільшив вартість ремонту Шулявського мосту на третину. Журналісти відзначають, що у жовтні 2019 року вартість договору додатковою угодою збільшилася на 227,67 млн грн. Отже, реконструкція подорожчала на третину і нині становить 814,52 млн грн. При цьому відкриття всієї розв'язки заплановане на літо наступного року. Повна вартість реконструкції розв'язки складе понад мільярд гривень.

Реконструкція мосту розпочалася у березні 2019 року. І це був необхідний крок, адже у лютому 2017 року від нього відвалився шматок та впав на проїжджу частину. Тоді обійшлося без жертв – постраждала одна автівка. Ремонтувати шляхопровід планували ще у 2013 році, проте тоді визнали його передаварійним і запевнили киян, що він достоїть до 2015 року. У 2015 році його стан значився вже як аварійний.

Роботи на Шулявському мосту, Знай.uа

Роботи на Шулявському мосту, Знай.uа

Нагадаємо, що у святкові та вихідні дні комунальники продовжують ремонт Шулявського мосту, який закрили в березні 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, у зв'язку з ремонтними роботами, у столиці буде перекритий Північний міст.

Також портал Знай.ua писав, що Шулявський міст сфотографували з висоти пташиного польоту, і його фото викликали неоднозначну реакцію киян.