Стало відомо, що у центрі Харкова загорілися вхідні дері в будівлю Харківської обласної державної адміністрації. Відповідне відео з'явилося на сторінці пабліка "ХС Харків" в соціальній мережі Facebook.

Так, на цьму ролику видно, як палає одна з дверей у будівлі ОДА.

"Горить двері біля входу в ХОДА. За попередньою інформацією хтось кинув пляшку із запальною сумішшю", - підписали відео.

Також користувачі мережі відреагували на дане відео і деякі з них навіть дорікнули копам у тому, що ті не скористалися вогнегасником.

"Таке відчуття що тз цього ролика , знав точно час загоряння дверей !", "Так ті ж ,що в Одесі підпалили будинок профспілок -слуги диявола!", "Дверщики, до нового року мутять на свято", "Поліція без вогнегасників? Або не вміють користуватися...", "Така кількість машин і ні в кого немає вогнегасника?!", "Бендерва с*ка знову мутить ?", - прокоментували користувачі мережі.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадаємо, що у Харкові під час новорічного корпоративу в одному з місцевих ресторанів сталася пожежа.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві на вулиці Срібнокільській, 8 в квартирі сталася пожежа через коротке замикання гірлянди.

Також портал Знай.ua писав, що у столиці на території Дарницької площі стався страшний пожежа. Отже, під руйнівну силу полум'я потрапила тамтешня церква і кілька будівель, які знаходилися поруч.