Кабінет міністрів анонсував зміни в чинне законодавство, які передбачають впровадження перевірок фізичних осіб-підприємців тільки на основі ризик-орієнтованого підходу.

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов на брифінгу зазначив, що будуть зменшуватися штрафи, а перевірки чекають на тих підприємців, які викликають підозри.

Тимофій Мілованов, фото: 24tv.ua

"Ми внесли зміни в законопроект. Там зменшуються штрафи, зменшується відповідальність. Буде проводитися те, що ми називаємо мораторієм, але правильно говорити ризик-орієнтований підхід до перевірок. Тобто, ми будемо перевіряти не всіх підряд, а тільки тих, хто конкретно є високоризиковим у товарах і зонах, на яких є інформація", - зазначив чиновник.

Нагадаємо, що нардеп Антон Поляків показово з'явився в Раді у кумедній футболці з написом "Займайтеся коханням, а не ФОП".

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, прем'єр Олексій Гончарук презентував у мережі новий додаток з програми "Держава в смартфоні", який називається "Дія".

Також портал Знай.uа писав, що Гончарук прокоментував слова міністра економіки Тимофія Мілованова щодо того, що робити з ФОПами.