Відоме всеукраїнське інтернет-видання theБабель припиняє свою роботу, а точніше вже завершило. Відповідну заяву зробив на власній Facebook-сторінці головний редактор сайту Гліб Гусєв.

"Привіт, ми розлучаємося. "Бабель" закривається. Ні, не так. "Бабель" закритий. Past Perfect, минуле досконале. Більше дев'ятисот матеріалів. Півтора року роботи. Два, якщо вважати період, коли виношували і народжували. Ми не зупинимося миттєво. У видання є деяка інерція, ми запланували і вже зробили кілька матеріалів, які будуть виходити в перших числах січня", - написав він.

Що стало причиною закриття, наразі невідомо. Однак, за словами Гусєва, до цього можуть бути причетні "хороші" люди.

"Всіх цікавить - ЧОМУ. Я зможу відповісти на це питання, коли буду на сто відсотків упевнений в правильності відповіді. Можливо, це сталося не без допомоги окремих доброзичливців", - писав журналіст.

Скріншот допису

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Наразі на Telegram-сторінці Klymenko Time з'явилася ще одна версія можливого закриття видання. А відтак, до цього пов'язують Коломойського.

"Якщо theБабель закривається через фінансові труднощі, то, очевидно, мова таки про його близькість до Коломойського. Тому що за нашою інформацією і медіахолдинг "1+1 медіа" зараз переживає не найкращі часи. За окремими напрямами пройшло скорочення ТОПів, чиї зарплати виходять за рамки нинішніх фінансових можливостей. При цьому прощалися з ними під різними, іноді смішними приводами", - йдеться в повідомленні.

Скріншот допису

Нагадаємо, раніше Зеленський привітав з Новим Роком на ВДНХ, пакуючи валізи із Богданом у Карпати: ЗМІ розкрили деталі

Як повідомляв портал "Знай.ua", розслідування вбивства Павла Шеремета: які версії розглядає слідство

Також "Знай.ua" писав, що переговори про обмін полоненими у Мінську провалилися: чиї долі на кону