Святкування зимових свят вже не схоже на радянське і тепер більшість українців встають з-за столів і планування Нового року полягає в підборі зручного місця для проведення ночі. Вибір, де весело провести час у Києві досить багатий: клуби, ресторани, безкоштовні шоу-програми ковзанки і готелі. Ми зробили добірку найбільш актуальних заходів києва для святкування Нового 2020 року.

Новий рік, https://bitly.su/Solc
Новий рік

Де провести новорічну ніч в Києві

Новий рік, https://hotel-edem.lviv.ua/ru/novyj-god-vo-lvove/
Новий рік

Зимові свята за Києвом

З 14 грудня 2019 року по 12 січня 2020 року в історичному парку “Київська Русь” відкрився “Зимова казка”. Чарівні персонажі з історій про Святого Миколая будуть гуляти по території парку, влаштовувати ігри та подання для гостей. Парк розташований недалеко від Києва на великій території. На вході в місто, гості занурюються в атмосферу стародавнього Києва, з сторожовими вежами, частоколом, тавернами і гуляють по парку кіньми.

Шоу-програма "Зимова казка" з виставою буде проходитиме 14-15 грудня, 19 грудня, 21-22 грудня, 25 грудня, 28-29 грудня, з 2 по 7 січня і 11-12 січня.

В Київській Русі буде працювати резиденція Діда Мороза, де кожен бажаючий зможе поспілкуватися з головним героєм зимових свят, сфотографуватися з ним, попросити подарунки і розповісти вірш. Святковий настрій створюватимуть помічники Діда Мороза, етно-колективи та анімаційна програма.

новорічну ніч у парку можна відсвяткувати прихід 2020 року в корчмі. Розпочнеться святкова програма до 20:00, яка включає частування, спектакль і катання на конях. Діти отримають солодкі подарунки, а дорослі спробують середньовічні настоянки.

Парк знаходиться в 45 хвилинах від Києва в с. Копачів в Обухівському районі. Міським транспортом можна дістатися до Київської Русі від ст. м. Видубичі на маршрутному таксі або на рейсовому автобусі. Вартість проїзду близько 40 грн. Працює парк щодня з 10:00 до 19:00.

Дитячі шоу-програми

  • Дитяче театралізоване шоу “Різдвяні мрії” триватиме з 21 грудня по 3 січня 2020 року в готелі Premier Palace. Гостей чекають солодкі подарунки, анімаційна програма перед шоу, аквагрим та можливість сфотографуватися з героями казки. Вартість квитка - від 150 до 500 грн.

  • На сцені культури і мистецтв КПІ в період новорічних свят буде проходити чарівне шоу “Принцеса-бджілка”. Мультимедійна казка-мюзикл розповість про пригоди принцеси, Золотої рибки, рудого кота та інших героїв. Вартість квитків від 40 до 170 грн

  • На ВДНГ на території “Зимової країни” відбуватиметься магічне дійство в “Резиденції Діда Мороза”. Дітей чекає феєричне шоу за участю помічників Діда Мороза і завдяки світловим ефектам. Вартість квитка 190 грн.

  • Київський палац дітей та підлітків маленьких гостей чекає на новорічну казку “Таємниці чарівника”. Чарівне шоу покаже історію маленького хлопчика, який потрапляє на навчання до майстра, а той виявляється чарівником, приховують від своїх учнів велику таємницю. Вартість квитка складе від 50 до 150 грн.

Новий рік, https://www.kleo.ru/items/house/konkursy-na-noviy-god-2020.shtml
Новий рік

Музична програма

  • Шанувальники джазової музики зберуться у затишному залі Будинку кіно для створення новорічного настрою завдяки виртуозам шоу “Новорічний джаз”. Відомі у всьому світі хіти зігріють зимові вечори і стануть гарним початком для святкування Нового року. Концерти будуть проходити з 27 по 30 грудня. Вартість квитків від 190 до 690 грн.

  • Оркестр Lords of the Sound пропонують поринути в атмосферу свята за допомогою шоу Grand Christmas 2020. Хвиля якісної музики накриє глядачів концерту. Шоу відбудеться 28 грудня в Палаці України. Вартість квитків від 400 до 750 грн.

  • Вже традиційний концерт в Caribbean Club Concert-Hall “Джаз для дорослих з Олексієм Коганом” буде присипаний снігом і присвячений різдвяним святам. У залі звучатимуть світові хіти в сучасній обробці. Вас чекають кращі українські виконавці, яких запросив Олексій. Концерт відбудеться 28 грудня.

  • Шанувальники оперети можуть потрапити на святкове шоу, на якому виступлять артисти Київського театру оперети. “Різдвяні зустрічі” - це мікс з кращих вистав, різдвяні пісні і відмінний настрій перед Новим роком. Концерт відбудеться 28 грудня, вартість квитків 200 грн.

  • В Докер пабі " на Богатирській 1 січня буде запалювати група ALL NIGHT триб'ютом групи Ляпіс Трубецькой. Організатори обіцяють глядачам святкову програму, а за вхідний квиток візьмуть від 100 до 400 грн.

  • Легендарний клуб Skybar пропонує зарядитися новорічним настроєм на передсвятковому вечірці New Year Pre Party. Веселощі буде проходити 27 і 28 грудня, вартість квитків 200 грн.

Катки та льодові арени в Києві

Під відкритим небом відкрилися катки ще в середині грудня. деякі ковзанки в Києві працюють цілий рік, як один з популярних - в ТРЦ Дрім Таун, але на такі льодові арени запускають на 45 хвилин і оплачуються сеанси, навіть якщо у вас свої ковзани. На більшості льодових арен Києва під відкритим небом можна оплачувати тільки оренду ковзанів.

  • Льодовий стадіон на Академіка Глушкова. Недалеко від ВДНГ щорічно відкривається великий каток на зимову пору року. Графік роботи: з 11:00 до 19:00, оренда ковзанів коштує 50 грн. Варто уточнювати графік проведення спортивних заходів - у другій половині дня на стадіоні проводяться тренування.
  • Біля ярмарки на Софіївській площі відкрився новорічний каток.
  • На Майдані Незалежності працює святкова арена для катання на ковзанах.
  • Під аркою Дружби народів щорічно відкривається зимова арена.
  • В парку ім. Т.Г. Шевченко працює романтичний каток, можна оплачувати тільки оренду ковзанів, зі своїм взуттям гості катаються безкоштовно.
  • Льодовий каток біля заводу Рошен відкрили на День святого Миколая, біля головного входу можна покататися, купити цукерок і подивитися світлове шоу.
  • Перед НСК "Олімпійський" відкрито ковзанку для любителів і професіоналів.
  • На Лівому березі на території ринку Даринок відкрили "Зимовий містечко" з льодовою ареною.

Громадський транспорт в новорічну ніч

У новорічну ніч громадський транспорт ходитиме до 5:00, продовжені будуть маршрути № 166, 208, 155, 181, 220, 234, 500, 502, 516, 550, 586. На час проведення заходів на Софійській і Михайлівській площах 31 грудня з 19:30 до 2:00 1 січня, а також 1 січня з 13:30 до 20:00 і 7 січня з 10:30 до 14:00 рух тролейбусів №№ 6, 16, 18 буде організовано зі змінами: тролейбуси № 6 курсуватимуть від Мінського масиву ст. м. "Лук'янівська"; тролейбуси № 16 - від вул.Академіка Щусєва до Повітрофлотського шляхопроводу; тролейбуси № 18 - від ул.Сошенко до Повітрофлотського шляхопроводу.

Метрополітен працюватиме в новорічну ніч на 3:00 довше.

Водіям варто пам'ятати, що по Володимирському проїзду буде заборонено рух з 19 грудня по 1 січня, а також 7 січня.