В Дніпрі поліція помітила дивну ситуацію. Ввечері посеред міста голий чоловік - в одних трусах йшов собі вулицею. Як виявилось, бідолашний повертався додому після корпоративу в одній спідній білизні.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Дніпропетровської області. Так, рано вранці 21 грудня в поліцію надійшов виклик, що по проспекту Слобожанського ходить напівоголений чоловік.

"Екіпаж поїхав у район виклику і згодом побачив цього громадянина. Він прямував вулицями лише в спідній білизні. Поліцейські підійшли поспілкуватися з ним", – йдеться у повідомленні.

Дняпрянин зізнався правоохоронцям, що добре відпочивав на корпоративі і що відбувалося далі пригадати не може. Правоохоронці встановили особу і з'ясувалося, що близькі вже почали бити на сполох і повідомили в поліцію, що не можуть знайти свого родича.

Популярні новини зараз

Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Показати ще

"Чоловік сказав, що жертвою злочину не став, його життю і здоров'ю загрози немає. Громадянина доставили у відділення поліції і повідомили рідним про його місцезнаходження", – додали в поліції.

Нагадаємо, як правильно обрати ялинку на Новий рік: прості поради для кожного українця.

Як повідомляв Знай.ua, Кабінет міністрів визначив, скільки у 2020 році триватимуть новорічні та різдвяні канікули для українців.

Також Знай.ua писав, що експерти наукового центру "Інститут аграрної економіки" підрахували, в яку суму в цьому році українцям обійдеться приготування салату Олів’є на Новий рік.