На днях з'явився свіжий прогноз погоди від синоптиків, який повідомляє, що тепла погода збережеться до Нового року. Щоправда, надалі українців чекають морози. Відтак, до свята буде притримуватися плюсова температура, а вже в день святкування стовпчик термометра впаде до -2, -4 градусів. Водночас сніг, за словами синоптиків, можна буде побачити вже з 22 по 24-е грудня.

Що стосується суботи, 21 грудня, то в західних регіонах країни очікуються дощі та туман, в Карпатах вітер, температура вночі 0-5 ° тепла, вдень 6-11°.

Погода в Україні, фото: novograd.city

"У західних областях місцями невеликий дощ, вдень на Закарпатті помірний дощ, на решті території без опадів. У південній частині, центральних і прикарпатських областях вночі та вранці місцями туман. Температура вночі 0-5 ° тепла, вдень 6-11 °, у східній частині вночі 1-6 ° морозу, вдень 3-5 ° тепла ", - повідомляє Укргідрометцентр.

Також у суботу і у столиці не передбачаються опади. Температура вночі 1-3 ° тепла, вдень 7-9 °, в Київській області вночі 0-5 ° тепла, вдень 6-11 °.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Він принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.