Державна "Укрпошта" з січня наступного року планує підвищити тарифи на міжнародні відправлення відразу в декількох категоріях. Про це повідомили в прес-службі компанії.

"Змінюється вартість доставки дрібних пакетів у країни Зони 1 і Зони 3: для відправлення масою до 250 грамів росте на 0,25 долара, а від 250 г до 2 кілограмів – на 0,5 долара", – йдеться у повідомленні.

Так, для відправлень з урахуванням збору рекомендованого статусу і ПДВ, фінальний тариф до звичайної оплати становитиме: на дрібні пакети вагою 0-250 г – від 6 до 6,3 доларів, вагою 250-500 г – від 11,4 до 12 доларів. Відзначається, що в цілому підвищення складе 3-5%.

Укрпошта

"Щодо посилок масою від 10 кг, змінюється тариф лише для чотирьох країн: Великобританія, Канада, Росія і США. У той же час вартість доставки у країни Зони 2 залишається незмінною", - уточнили в компанії.

Популярні новини зараз

Хлопчик, який втратив матір на війні, звернувся до Лубінця з проханням "розібратися" з бабусею-злодійкою: забрала всі гроші дитини

Ухилянтам готують нові штрафи – випишуть без попередження

Учні залишаться без відпочинку: школи скасовують осінні канікули

Будуть призвані у двох випадках: нові правила мобілізації чоловіків старше 50 років

Показати ще

Нагадаємо, з 1 січня 2020 року майже 5 мільйонів пенсіонерів та людей з інвалідністю будуть отримувати доставку пенсій та субсидій через державну "Укрпошту".

Як повідомляв портал Знай.uа, в століття комп'ютерів "Укрпошта" закуповує настінні календарі за сотні тисяч гривень.

Також портал Знай.uа писав, що згідно з новим законопроектом деякі посилки співробітники митниці можуть знищувати відразу після перевірки.