Цими днями з'явилася інформація стосовно того, наскільки зменшилося населення в Україні за 10 місяців цього року. І слід зауважити, що цифри вражають, відповідну статистику опублікували в Держстаті.

Як відзначається, на 1 листопада 2019 року кількість українців у державі становила 41 млн 940,7 тис. осіб. А вже за січня-жовтня чисельність населення зменшилася на 212,5 тис. осіб. Зазначається, що природне скорочення населення становило 224,5 тис. осіб. Однак, 12 тис. осіб за цей період мігрували.

Відтак, однією із проблем стало те, що кількість живонароджених менше, ніж померлих. Так, на 100 померлих припадає 54 немовляти.

Немовля, 24 канал

Нагадуємо, що на днях в Україні розпочався другий етап пробного перепису населення, який триватиме до 23 грудня включно. Офіційний перепис планують провести у наступному році.

Популярні новини зараз

За комуналку можна не платити зовсім: хтось з українців отримає 100% пільгу вже з жовтня

Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому

Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.uа, українцям запропонували альтернативу перепису населення: за допомогою неї можна заощадити мільярди.

Також Знай.uа інформував про державу в смартфоні: українцям більше не доведеться стояти в чергах до нотаріусів, що готує новий закон.