На днях колишньому співробітнику спецпідрозділу "Беркут" Олександру Маринченку, якого підозрюють у кривавих розстрілах українців, змінили запобіжний захід. Відтак, обвинуваченого у стрілянині на Євромайдані, "посадили" на цілодобовий домашній арешт.

Зауважимо, що чоловік та ще його чотирьом колегам приписують злочини стосовно розстрілу учасників Революції Гідності у 2014 році. Наразі ж один з адвокатів колишніх беркутівців Олександр Горошинський заявив, що суд обрав підозрюваному Маринченку домашній арешт, як запобіжний захід.

Революція Гідності

Нагадаємо, що раніше у Києві на вулиці Грушевського вандали знищили пам'ятник Герою Революції гідності Сергію Нигояну. Щоправда, вже пізніше, за словами колишнього учасника АТО, бійця добровольчого батальйону "Айдар" Олександра Чехова, зловмисника затримали:

"Розбиті лампадки, розірвані прапори, розкидані квіти, шини та бруківка. Вандала вже затримали. Як не дивно, ним виявився прихильник Росії. Ним займається поліція"

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

Варто відзначити, що меморіальна дошка першому загиблому на Майдані активісту Сергію Нигояну була встановлена ще в березні 2014 року.

Як раніше повідомляв Знай.uа, українцям запропонували альтернативу перепису населення: за допомогою неї можна заощадити мільярди.

Також Знай.uа інформував про державу в смартфоні: українцям більше не доведеться стояти в чергах до нотаріусів, що готує новий закон.