Новий анімаційний фільм режисера Азіза Джиндані “Король Віслюк” викликав великий ажіотаж в мережі інтернет, повідомляє РБК-Україна.

Як повідомляється, в мультфільмі розповідається про віслюка на ім’я Мангу, став головою своєї фантастичної країни. Хоча він не розбирається в тонкощах політики та не знає правил етикету, віслюк хоче, щоб його країна стала великою, а його народ жив краще, ніж усі інші.

В українському перекладі мультфільму головного героя наділили фразами, які вживав чи продовжує вживати президент України Володимир Зеленський. Який також є виконавцем головної ролі в культовому серіалі “Слуга народу”. Наприклад, знамените “дякую, дуже дякую” та "сказав - зробив". Це викликало ажіотаж в мережі ще до офіційної прем’єри мультфільму.

Нагадуємо, що вчора стало відомо, чому Зеленському не вдалось обговорити ситуацію щодо окупованого Криму під час зустрічі Нормандської четвірки.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поділився враженнями про Путіна після саміту у "Нормандському форматі": "Не знаю, хто кого...".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський зізнався, чи піде на вибори мера Києва: "Безславна посада".