У світі існує далеко не одна платіжна система, і щоб боротися за першість серед користувачів розробники системи впроваджують нові технології і пропонують вигідні умови. У цьому матеріалі ми розповімо, про сучасну платіжній системі Liqpay, яка може стати хорошою альтернативою і аналогом таких систем як: PayPal, Moneybookers і Payeer гаманець.

Liqpay - популярна міжнародна система, bijouterie-jewelry

У чому licpay відрізняється від інших систем

Окрім того, що linpay планує затьмарити пайпал і інші системи, розробники також взяли собі за мету скласти серйозну конкуренцію Western Union. Так як вестерн юніон займається міжнародними фінансовими перекладами, то цілком ймовірно, що незабаром такого удосконалення можна буде чекати і від платіжної системи Liqpay. На сьогоднішній день платіжна система Liqpay заробила славу як одна з найбільш захищених і простих у використанні систем.

Сама система лігпей була створена на основі відомого всім українського банку - «Приватбанк». З огляду на, те що величезна сума коштів розміщується на електронних рахунках цієї платформи, а разом з цим існує велика прив'язка електронних одиниць, за якими стоять реальні люди зі своїми персональними даними, то в результаті цього виникає великий інтерес і увагу власників. Користувачі платіжної системи досить часто використовують кошти, що проходять через електронні гаманці.

До речі, якщо спиратися на негативні відгуки і коментарі про компанії, то найчастіше користувачі скаржаться, що платіжна система блокує електронний гаманець користувача, щоб переконатися і перевірити підозри щодо чистоти фінансів які проходять. Всім неприємно буде зайшовши в систему побачити, що його рахунок заблокований.

Популярні новини зараз

Зливи, спека та торнадо: які катаклізми чекають Україну на початку літа

Всі ми будемо в небезпеці у червні-2024: 5 днів, коли варто бути обережними

Від платіжок зомліємо: кожен кубометр обійдеться українцям у 300 гривень

3600 грн зайвими не будуть: пенсіонерам пропонують матеріальну підтримку

Показати ще

Разом з цим користувачі відзначають, що періодично виникають технічні негаразди, які супроводжуються далеко не найкращою компетентністю служби технічної підтримки. Тому ідеальною цю систему теж назвати складно.

Користувачі звертають увагу, що якщо сума переказу зовсім копійчана або ж більше 500 доларів, то також може виникати блокування рахунку, що займає час і якщо кошти потрібні швидко і відразу, то з цим можуть виникнути проблемки. Відповідно здійснення платежу або проведення платіжних операцій тимчасово будуть недоступними.

Плюсами платіжної системи лігпей є:

  1. Простота реєстрації, яка займає буквально кілька хвилин.
  2. Високий рівень захисту і безпеки. Захист забезпечується наявністю генерується одноразовим паролем. Такий пароль перед кожним входом в систему відправляється користувачеві на його мобільний телефон.
  3. А ось це особливо приємне перевага - відсутність комісій на введення і переміщення коштів які проходять всередині системи.
  4. Лояльна комісія при виведенні коштів.
  5. Великий віртуальний рахунок Liqpay дозволяє своїм клієнтам прив'язати абсолютно будь-яку платіжну картку Visa або Мастеркарт і використовувати їх для поповнення рахунку. Якщо ж користувачеві потрібно буде вивести кошти, то зробити це він зможе, використовуючи карту Віза будь-якого банку або ж карту, випущену банком приват.
  6. На своєму електронному гаманці можна тримати кошти в різних валютах: гривнях, доларах, євро і звичайно ж в гривнях. Обмінювати між собою валюти можна без особливих зусиль.
  7. З огляду на, що ця платіжна система є міжнародною, то вона дозволяє прив'язати свій електронний рахунок до будь-якого мобільного оператора, який діє по всій земній кулі.
  8. Платіжна система дозволяє відправляти кошти, навіть тим людям, які є незареєстрованими користувачами. Щоб це зробити досить просто ввести номер мобільного того, кому ви плануєте відправити кошти. На номер цієї людини системою буде відправлено смс з посиланням. Коли він перейде по ньому, то у відповідь отримає смс з паролем за яким можна буде отримати переказані кошти.
  9. З лінкпей можна здійснювати навіть мікроплатежі, це може бути як копійка, так і цент якщо відправляти в іноземній валюті. Така позиція системи дозволяє їй конкурувати з іншими система, а також з СМС банкінгом.
  10. Існуючі електронні гроші можна буде виводити через приват, банкомати якого є як на території України, так і на території Росії. Але варто звернути увагу, що за це з користувача також буде зніматися певна плата.
  11. Платіжна система також розробила і мобільний платіжний термінал, який набирає все більше популярності.

Регістрація майже миттєва, devcode

Про плюси сказали, не зайвим буде і про мінуси розповісти. Так, до них відносяться:

  1. Якщо ж номер телефону і платіжна карта зареєстровані в різних країнах, то між ними немає можливості здійснювати зв'язок і переклад. З одного боку, це явний мінус, але якщо розібратися детальніше, то стане зрозуміло, що такий крок зроблено для того, щоб підвищити рівень безпеки і мінімізувати, а то і зовсім ліквідувати відмивання коштів.
  2. Рівень системної підтримки далеко не на найвищому рівні. Нерідко звертаючись в технічну підтримку відповідь на питання, що цікавить користувач отримує не відразу як це належить, а через пів години, а то й через годину. Так, що якщо саму систему можна назвати оперативною, то це звання ніяк не поширюється на такий елемент як підтримка. Якщо прибрати цей фактор, то і користувачі відразу помітять поліпшення.
  3. Якщо ж користувача запідозрили в нечистоті вироблених операцій, то він просто може втратити своїх зароблені кошти.
  4. Те, що є прив'язка до номера мобільного телефону значно спрощує процес реєстрації, але в разі втрати або крадіжки телефону користувачу необхідно буде блокувати рахунок і потім пробувати його відновити.

Як бачимо, плюсів дійсно більше, але потрібно зважувати всі за і проти адже якщо вам терміново знадобитися вивести велику суму або ж, щось дізнатися, а служба підтримки, не відповідає, то на оперативність можна навіть не сподіватися.

Як зареєструватися в лігпай

Реєстрація з Лікпей проходить не те, що швидко, а дуже швидко і просто! Як такого взагалі відсутній процес реєстрації, користувачу на сайті просто потрібно буде ввести свій номер мобільного телефону, або ж скористатися кьюар кодом, який розташований на головній сторінці інтернет-сайту компанії. Разом з швидкою реєстрацією новий користувач на свій рахунок отримує п'ять центів. Дрібниця так би мовити, але приємно! На ваш вказаний телефон, прийде код, який і потрібно буде ввести, щоб потрапити в свій гаманець.

Відповідно на один номер телефону можна зареєструвати тільки один рахунок. Ось, власне, і весь процес реєстрації. Легко, правда !?

Але з новим входом вам потрібно буде повторити цю операцію заново, адже код для входу щоразу змінюється. Так, це виходить довше, ніж якби в системі було авто збереження. Але якщо думати про безпеку, то такий хід, звичайно, краще.

Якщо задуматися, то самі досвідчені хакери можуть перехопити смс з кодом і увійти в вашу систему, але малоймовірно, що той у якого велика сума коштів на рахунку буде використовувати той же номер для реєстрації та для повсякденного користування.

В цьому випадку з безпеки наступне місце можна відвести для вебмані, адже у них досить потужна система безпеки E-num. Втім для досвідчених шахраїв, все одно є пара лазівок, через які вони можуть потягти ваші зароблені кошти.

Будь-яка платіжна система, через яку буде здійснюватися переклад або отримання коштів зажадає у вас інформацію про персональні дані. Тому не варто викручуватися і хитрувати, і краще відразу вказувати реальні і достовірні дані адже ситуація може повернуться таким чином, що вам знадобиться відновлення доступу тоді вам буде відправлений код адресної верифікація і відповідно, що це повинен бути реальний адресу, а не вигаданий.

У своїх персональних даних слід вказати додатковий номер мобільного. Це безпечний метод. Так, в разі крадіжки телефону, ви зможете відновити доступ за допомогою додаткового номера телефону. Наприклад, в основному можна вказати свій телефон, а в додатковому номер дружини або чоловіка. Маленька рекомендація - не варто в якості додаткового номера вказувати телефон дітей, адже дітям властиво частіше втрачати або десь забувати свої телефони. Якщо це зробити, то можна і грошей не повернути і силу-силенну часу втратити.

Платіжна система має ряд плюсів та мінусів, autoki

Як можна задіяти свої кошти з Liqpay

Реєстрація пройшла, з усіма положеннями ознайомилися, тепер нарешті можна використовувати систему за призначенням. Перебуваючи на території ukraine або навіть в іншій країні, ви можете поповнити рахунок своєї карти і провести ряд операцій.

Перше, що ви можете зробити, так це відправити, тобто перевести кошти з рахунку Лікпей. Зробити це можна на будь-який номер мобільного телефону, де через авторизацію і пароль інша людина їх зможе отримати. Не всі платіжні системи можуть це робити з незареєстрованими користувачами. Отримані на карту кошти можна вивести на карту, але як вже говорили вище це повинна бути карта Віза або ж Привату.

При необхідності можна поповнити телефон, рахунок в інтернеті, підключення плагінів, комуналки і хостинг, а також здійснити ряд інших послуг.

Так, до речі, якщо ваш заробіток проходе в Гугл Адленс, а кошти ви виводите на Рапіду, а потім безпосередньо на ваш рахунок, то в Україні таке проводити вкрай проблематично, тому система Лікпей пропонує вам відіслати відсканований чек обох сторін. Цей чек можна отримати від Google, а сам чек потрібно буде відправити до Дніпропетровська. Ці дії можна буде відстежити в своєму кабінеті в підрозділі архів. Увійшовши в особистий аккаунт, можна знайти контакти сервісної служби і гарячої лінії. Дистанційна робота і, як і стаціонарна за такою ж системою можна перевести в готівку засоби онлайн і використовувати їх за своїм призначенням.

Разом з цим можна підключити Liqpay для прийому платежів на вашому сайті або інтернет-магазині якщо такий є.