Українські військові прозвітували стосовно того, скільки разів 9 грудня найманці Путіна обстріляли позиції захисників Донбасу. Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

Як відзначається, у порівняні з попередніми днями, бойовики трохи затихли та порушили режим припинення вогню всього два рази. Відтак, окупанти обстріляли військових оперативно-тактичного угруповання "СХІД" поблизу Красногорівки. Окрім цього, як додали в штабі ООС, втрат внаслідок стрілянини не було.

Військовий, фото - blackseatv

Нагадаємо, що на Донбасі у зоні ООС трапилось зіткнення гвардійців окремої бригади швидкого реагування НГУ з диверсантами ворога. Відтак, бойовики потрапили в зруйновану будівлю і планували встановити вибуховий пристрій, щоправда, невдало.

Як повідомляв Знай.ua, у Генеральному штабі Збройних сил України презентували цикл документальних фільмів "Бойові сім'ї". Так, у кожній стрічці розповідається про те, як стати десантником, чому після першого пострілу артилеристу дають копняка та чому морпіхи не купаються в морі.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Також Знай.ua писав, що Україна втратила вірного сина на Донбасі, побратими не стримують емоцій.