Колишній радник губернатора Дніпропетровщини, а нині - прем'єр-міністра України Юрій Голик поповнив полки буккросингу в лікарні Мечникова у Дніпрі. Він представив свою книгу і привіз ще кілька сотень бестселерів, повідомляє 34 телеканал.

"У лікарні Мечникова - найбільш читаючий буккросинг. Тому не можна, прилетівши до Дніпра, не приїхати сюди і не привезти книги", - сказав Юрій Голик.

На полицях залишив і свою книгу "Безкінечність не для слабаків" про 4 роки роботи команди колишнього губернатора Валентина Резніченка.

"Ми її писали півроку. Це збірна солянка. Були інтерв'ю з багатьма членами нашої команди, її компонував професійний журналіст, я редагував. Там на обкладинці моє прізвище, але це книга про тисячі людей, про депутатів обласної ради, про губернатора, його заступників, про всіх співробітників ОДА", - повідомив він.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Разом з Голиком свої книги в лікарню Мечникова в Дніпрі привіз відомий український письменник Ян Валетов.

"Мені взагалі подобається буккросинг. Я їх бачу в лікарнях, я вважаю, що бібліотеки - це незаслужено забуті речі. Книга зараз дорога, а бібліотека дає можливість читати тим, хто не має можливості купити", - розповів письменник.

Всього бібліотеку лікарні поповнили на 300 книг. Взяти можна будь-яку, а натомість покласти свою. Лікарі підтримують ідею буккросингу, адже пацієнти хоч так на час забувають про хвороби.

Нагадаємо, раніше Юрій Голик презентував книгу про свій досвід роботи в Дніпропетровській обладміністрації "Безкінечність не для слабаків. Книга про менеджерів, які хакнули систему держуправління". У 2015-2019 роках, коли в Дніпропетровській ОДА працювала команда Валентина Резніченка, в області було реалізовано близько 2000 інфраструктурних проектів