Черговий незадоволений покупець поскаржився на мережу супермаркетів АТБ. На цей раз обійшлося без тарганів і мишей, однак тепер з'явилася нова проблема з вагою товару. Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook користувач Кубей Віталій.

В АТБ покупець придбав товар з невідповідним вагою

Так, чоловік поскаржився на товар, який не відповідає вазі, що вказана на упаковці. Відповідні фото він прикріпив до посту. На цих кадрах видно цифру на вагах і на упаковці (і чеку), в якій продавалася курка.

"У нас на Руській подія відкрився АТБ!!! Магазин низьких цін і якісних продуктів!!! Хотіли як краще, а получилось якзавжди!!! Розлюбив з першого погляду!!!", - підписав фото незадоволений покупець.

Мабуть, на думку супермаркету, упаковка важить майже півкіло. А може це просто курка рекордно схудла. Втім, така ж ситуація сталася і з батоном.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Нагадаємо, що у Миколаєві сталася дуже дивна історія. Місцевий житель Володимир, показав українцям, як у супермаркеті АТБ співробітники нахабно порушують режим зберігання молочної продукції.

Як повідомляв портал Знай.ua, продуктовий набір пересічного українця стає розкішшю через стрімке зростання цін на головні продукти.

Також портал Знай.ua писав, що мережа супермаркетів "АТБ" продовжує псувати нерви і настрій своїм покупцям. У Львові в одному з магазинів мережі жінці вдалося зловити на камеру справжню щура.