Рейтинг Зеленського тане на очах

Рейтинг Володимира Зеленського стрімко падає. Соціологи КМІС зафіксували, що рівень підтримки президента впав на 12 пунктів і становить зараз до 52%. Експерт назвав кілька причин, чому так відбувається: скандали в "Слуги народу", ринок землі та Коломойський.

Українці хочуть розправи над Порошенком

В Україні провели соціальне опитування, яке мало на меті дізнатись, скільки українців підтримують зняття недоторканності з колишнього глави держави Петра Порошенка.

За результатами опитування Київського міжнародного інституту соціології, більшість мешканців України підтримують зняття депутатського імунітету з лідера партії "Європейська солідарність" Порошенка щодо проведення слідчих дій у кримінальному провадженні, яке розслідує ДБР.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Голова Адміністрації Порошенка Райнін переметнувся до Опоблоку

Ексголова Адміністрації президента часів Петра Порошенка Ігор Райнін зайняв посаду очільника харківського відділення партії "Опозиційна платформа – За життя".
Голова ОПЗЖ Юрій Бойко заявив, що Райнін завжди був разом з їхньою партією, але про це "не можна було говорити".

Війна компроматів: хто ховається за маскою ″Джокера″, ″Темного лицаря″ та інших анонімних Telegram-каналів

Журналісти з'ясували, кому вигідні політичні "зливи" і хто стоїть за анонімними Telegram-каналами "Джокер" і "Темний лицар", які публікують компромати на чиновників і подробиці про скандали зі ″слугами народу″.

З'ясувалось, що ці анонімні Telegram-канали можуть належати відомим олігархам. Крім цього, за "зливами", ймовірно, стоять навіть самі нардепи.

Кулеба показав перше фото з лікарні після резонансної ДТП

28 листопада уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба розмістив у Facebook перший знімок з моменту ДТП, через яку постраждав він та його сини. З дня автомобільної аварії минуло чотири дні.

"Це були неймовірно тяжкі дні як морально, так і фізично. З вірою в Бога сподіваюсь, що все згодом буде добре", - написав у коментарі до фото Кулеба.