На українських дорогах помітили рідкісного "гостя" .Один із найексклюзивніших автомобілів у світі – броньований позашляховик від латвійського виробника Dartz Motorz їздить нашими дорогами. Машину зафіксували під Києвом на Бориспільському шосе. Допис про це оприлюднили на сторінці в Іnstagram TopGir.

Броньовик Dartz справедливо можна назвати танком на колесах. Dartz Motorz випускає такі автомобілі невеликими партіями, їх кількість обчислюється одиницями, при цьому кожен вироблений екземпляр неповторний і унікальний. Тому і вартість машин сильно коливається: ці позашляховики коштують від $300 000 до $2 000 000.

Яка саме це модель, сказати складно. Якщо судити з кольору і характерних зовнішніх ознак, йдеться про Dartz Prombron Black Russian, випущений у 2011 році спеціально для (нібито) магната з Китаю (проте в 2015 році автомобіль бачили в Росії на місцевій реєстрації). Однак номерні знаки у цього авто (румунська реєстрація, числова і буквена комбінація збігається) такі самі, як у білого Dartz White Horse, який кілька місяців тому засвітився в Одесі, а через якийсь час і в Києві. За чутками, цей автомобіль належить службі прокату елітних авто з Молдови.

Dartz Prombron Black

Позашляховики Dartz відрізняються інженерними і дизайнерськими рішеннями – за бажанням клієнта такі машини можна оздобити чим завгодно: наприклад, салон можна обшити шкірою, зробленою зі статевого органу кита. Також доступно кілька двигунів на вибір: можна обрати V8, V12 AMG або турбодизельну вісімку великого об’єму.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Нагадаємо, раніше шахраї відкрили полювання на євробляхерів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", штрафи за євробляхи в Україні можуть подорожчати майже у 280 разів.