743 тисячі гривень і 588 тисяч гривень на місяць - саме стільки отримують члени правління і спостережної ради компанії Укрзалізниця. Про це заявив глава Reform Support Team by EU & EBRD Олександр Кава на своїй сторінці у facebook. До допису прикріпив підтверджуючі документи.

"Згідно зі звітом УЗ за перші 6 місяців 2019 року, зарплата правління та членів спостережної ради склала 51,4 мільйона гривень (2 мільйони доларів). Зарплата правління (7 членів) склала 31,2 мільйона гривень. Таким чином середньомісячна винагорода члена правління УЗ склало 743 тисячі гривень на місяць. Зарплата наглядової ради (6 членів) склала 21,2 мільйона гривень. Таким чином середньомісячна зарплата члена наглядової ради становить 588 тисяч гривень на місяць", - йдеться у повідомленні.

Звіт УЗ за перші 6 місяців 2019 року

Автор поцікавився в українців, чи заслужили ці люди на такі "космічні доходи".

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

При цьому нагадав, що наглядова рада збирається зазвичай раз на місяць і часто по Skype... А за фонд піврічної зарплати правління і спостережної ради можна було б придбати майже 50 нових вантажних вагонів.

Колосальна пропасть у зарплатах з пересічними українцями не залишила байдужими користувачів.

"Один с сошкой, семеро - с ложкой", "А можно увязать зарплату с количеством единиц обновленного подвижного состава?", "Должны бесплатно работать! еще и доплачивать в кассу взаимопомощи! а по выходным на ТЧ-1 заборы красить и прибирать в цеху ТО", "Це джихад", - коментують користувачі.

Нагадаємо, Ігор Лесєв пояснив шквал скандалів у команді Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігор Лесєв показав, як команда Зеленського нищить ″Укроборонпром″.