Уважні покупці у Житомирі в одному з магазинів міста помітили цікавий товар. Магазин "Панчоха UA", що на вулиці Київській, виставив на продаж шкарпетки з фразами президента Володимира Зеленського, які вже стали "крилатими".

Оскільки, обласний центр давно славиться виробництвом шкарпеток, тому такого креативу слід було очікувати саме тут. У зазначеному магазині продаються утеплені подовжені шкарпетки світло-зеленого кольору, на яких розміщені фрази на суржику: "Вийди отсюда, розбійник! Плохо чуєш мене?", про це пише Politeka.

Шкарпетки з "крилатими" фразами Зеленського, фото: zhitomir-online.com

Відомо, що ці слова належать чинному президенту України Володимиру Зеленському, які він сказав в липні 2019, коли вигнав з наради секретаря міськради Борисполя Ярослава Годунка. Місцевим журналістам співробітники магазину пояснили, що ініціатива замовити партію шкарпеток з "крилатими фразами" Зеленського належить саме їм. Про виробника відомо, що це українська фірма, але її назву у магазині не бажали називати.

Продавці запевнили, що товар має попит, а в магазині продається близько місяця. Всього замовлено було мінімальну партію у кількості 50 пар шкарпеток. Журналістів запевнили, що планують замовити наступну партію шкарпеток, як тільки розпродадуть першу.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Шкарпетки з "крилатими" фразами Зеленського, фото: zhitomir-online.com

Скандальна перепалка президента з секретарем Бориспільської міськради Ярославом Годунком виникла при обговоренні будівництва лікарні в райцентрі. Президент тоді сказв наступні слова: "Ярослав Миколайович, це ви? Вийди звідси, розбійник. Погано чуєш мене?"

Шкарпетки з "крилатими" фразами Зеленського, фото: zhitomir-online.com

Нагадаємо, раніше у мережу злили фото відпочинку подружжя Зеленських

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський навчив манерам хамуватого чиновника: "Вийди геть, розбійник"

Також "Знай.ua" писав, що президент Естонії подарувала Зеленському головний атрибут серіалу "Слуга народу"