У Москві десятки двірників з лопатами і ломами влаштували масове побоїще. Увечері 24 листопада вони побилися біля одного з будинків на вулиці Єфремова. За відомостями росЗМІ, причиною бійки став футбольний матч, який до цього проводили команди двірників.

На вулиці Єфремова у центрі Москви сталася потасовка з участю кількох десятків двірників. На щастя, обійшлося без жертв, однак, як видно на записах з камер відеоспостереження, все до цього і йшло.

На відео можна помітити, як люди в уніформі працівників комунальних спішно збираються в групу і кидаються на суперників. Здається, що бійка ось-ось переросте в справжнє побоїще, адже конфліктуючі використовують в якості зброї свої робочі інструменти: ломи, лопати тощо. І все-таки, судячи з усього, ніхто з учасників бійки не наважився серйозно застосовувати силу: коли на місце події приїхала поліція, з'ясувалося, що ніхто навіть не отримав серйозних травм.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Правоохоронці затримали близько двох десятків людей; зараз вони намагаються з'ясувати, що саме послужило причиною події. За попередніми даними, йдеться про банальну побутову сварку: чоловіки посварилися під час спільної гри у футбол і вирішили розібратися з допомогою кулаків.