Легендарний актор пішов з життя, їм захоплювалися мільйони

Стало відомо, що в неділю, 24 листопада, на 77 році життя помер легендарний український актор Давид Бабаєв. Причина смерті поки невідома.

Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook В'ячеслав Василюк.

"Помер Давид Бабаєв… Світла пам'ять", - написав він.

Пенсіонеру загрожує в'язниця за спробу вижити, українці в сказі

У Кременчуці, Полтавська область, поліція затримала пенсіонера, який спробував вкрасти з супермаркету пакет з курячими крильцями. Про цьому разі на своїй сторінці в Facebook написав 24 листопада відомий український блогер Михайло Шнайдер.

Популярні новини зараз

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Показати ще

Facebook Михайла Шнайдера

"Ви тільки вдумайтеся в Це. Він взяв не шоколад, не горілку, не ковбасу, не ікру, а жалюгідні Крильця. Тепер чоловікові загрожує до ТРЬОХ РОКІВ В'ЯЗНИЦІ. Хіба від хорошого життя старий зробив цей відчайдушний Вчинок? Хіба він був ситий, коли зайшов в цей Магазин? Звичайно ж НІ".

Тимошенко і Яценюка помітили разом, українці висміяли ситуацію

23 листопада в мережі викликало бурхливу реакцію фото, на яке потрапила Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина" у компанії екс-партнера Арсенія Яценюка. Політики сіли поспілкуватися після того, як Тимошенко зустрілася з новим президентом Єврокомісії Урсулою фон дер Ляйєн.

У ЗМІ відразу ж з'явилися чутки, нібито Тимошенко і Яценюк збираються влаштовувати змова проти Володимира Зеленського, президента України. Не так давно Тимошенко заявила, що вона переходить в опозицію. З-за цього рішення у соціальних мережах між Тимошенко і Зеленським виникла невелика суперечка.

Уповноважений президента Микола Кулеба потрапив у страшну аварію

Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба потрапив у страшне ДТП, про що стало відомо в неділю, 24 листопада. Про це написала повідомлення в Facebook керівник громадського руху Живи Оксамита Новачук.

"Друзі, наш брат Микола Кулеба, уповноважений президента у справах дітей, потрапив в аварію. Він та одна з трьох його дітей перебувають у тяжкому стані. Молимось про Боже втручання і захист над ними", - написала вона.

Зеленський перед моряками похвалився людським черепом

Глава української держави Володимир Зеленський з'явився на публіці у вельми бойовому настрої і у військовій формі з шевроном, на якому виднівся череп людини.

Пост Романа Доніка, Facebook

Про це стало відомо завдяки дуже уважному українському волонтеру Роману Доніку, сообщившему цей факт своїм передплатникам в мережі Facebook.