Стало відомо, що у Херсоні шкільні офіцери поліції завадили неповнолітній вчинити самогубство. Про це повідомляє поліція в соціальній мережі Facebook.

Дівчинка на даху

У вівторок, 19 листопада, приблизно о 9 ранку до шкільних офіцерів поліції зателефонували з місцевої школи. Патрульним розповіли, що 15-річна школярка ніби хоче вчинити самогубство. За словами вчителів, до них звернулися учні, які заявили, що їх однокласниця веде прямий ефір з якогось високого незавершеного будівництва і каже, що стрибне.

Інспектори встановили, що це місце знаходиться на вулиці Комарова. Шкільні офіцери поліції Грибко В'ячеслав, Луняка Ірина Климова Алла негайно вирушили на місце події. Вони піднялися по сходах, там побачили 2 упаковки з вином.

"Доця, йди до мене. Чого ти тут? Давай поговоримо. Іди до мене, іди…", - звернулася до школярці поліцейська Ірина Луняка.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

В результаті, копам вдалося утримати дівчинку-підлітка від непоправного кроку.

Після порятунку копи доставили дівчинку в школу. Туди ж прибули медики, слідчо-оперативна група та працівники ювенальної превенції.

Нагадаємо, що в мережу виклали відеозапис бійки харківських підлітків. На відео дівчата з особливою жорстокістю наносили один одному удари в різні частини тіла.

Як повідомляв портал Знай.ua, міністр освіти України Новосад Ганна розповіла про впровадження в країні опорних шкіл.

Також портал Знай.ua писав, що у мережі з'явилося відео, на якому 36-річна вчителька із середньої школи в штаті Меріленд, США, побилася з 17-річною ученицею.