ПриватБанк веде активну боротьбу з шахрайством, однак, деякі клієнти банку поскаржилися, що їх спробували обдурити безпосередньо в самій фінустанові.

Одна з клієнток ПриватБанку залишила відгук на офіційному сайті Міністерства фінансів і розповіла, що банк приховує інформацію про відсотки, які будуть зняті з рахунку при конвертації валюти.

Скріншот поста, Мінфін

Жінка розповіла у своєму відгуку, що вона відкрила картку Юніор для користування в Польщі. Співробітник банку запевнив її, що якщо вона буде знімати готівку, то комісія зі зняття буде 2%, але з неї списали значно більше:

"Про конвертацію гривні в долар, а потім у злоті, мова не йшлася. Перед зніманням готівки, я особисто ознайомилась з умовами на сайті Приват банку, там дійсно вказано про 2 відсотки від суми в валюті країни, причому в будь якому банкоматі, і все більш ніяких дописок ні маленьким шрифтом, ні під зірочками. Яке ж було моє, м'яко кажучи здивування, коли при зніманні 900злотих в банкоматі, суму в гривнях з картки зняли аж на 1053 злотих. При звертанні мною на гарячу лінію Приват банку, працівниця банку Вікторія, мені почала пояснювати про конвертацію гривні в долар, а вже з долара у злоті".

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

ПриватБанк

У банку жінці повідомили, що про умови конвертації дійсно ніде не згадується, однак це є "умовою банку", з яким клієнт повинен просто погодитися. Жінка обурилася:

"Так поясніть мені, будь ласка, чому я маю платити замість заявлених 2відсотків аж 12, якщо про це ніде не йдеться? І до кого я можу звернутися, для вирішення цього питання?"

ПриватБанк

В коментарях повідомленням жінку офіційно відповів співробітник ПриватБанку. Він не погодився зі звинуваченнями і порекомендував жінці ще раз більш детально вивчити питання операцій з валютними картками.

Нагадаємо, раніше ПриватБанк застеріг українців не довіряти "розіграшам від Зеленського": що задумали шахраї.

Також Знай.uа писав, що українці виявили нову схему шахрайства на OLX, працює ціла команда: "Вам платіж, підтверджуєте?".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Києві запустили продаж паркувальних абонементів через Приват24.