У столиці місцевий мешканець не тільки шокував киян, а й всю Україну. Відтак, на одній із вулиць міста перехожі помітили чоловіка, який, ймовірно, вигулював леопарда. Відповідні знімки з'явилися в одній зі спільнот у соціальній мережі Facebook.

Як відзначається, знімки чоловіка та його екзотичного улюбленця було зроблено на перетині вулиці Назаровской і вулиці Льва Толстого, що поблизу Ботанічного саду.

Чоловік з леопардом, фото Fb

"Цей вид не може і не повинен бути домашнім тваринам. Більш того, леопард є небезпечним тваринам, і такі" вигули "несуть загрозу як для леопарда, так і для перехожих", - сказано в повідомленні.

Зауважимо, що в коментарях українці висловили сумніви стосовного того, що тварина на фото - це дійсно леопард. А відтак, припускають, що це може бути оцелота або сервала, які також зовні нагадують леопарда, але трохи менші за розміром.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Скріншот публікації у Fb

Нагадаємо, що київські поліцейські зловили двох злочинців, які грабували людей, попередньо отруївши їх клофеліном.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві з початку року було зафіксовано п'ять випадків отруєння клофеліном і пограбування військових із зони АТО.

Також "Знай.uа" писав про те, що у Києві в Святошинському районі в ніч з 12 на 13 квітня група невідомих чоловіків напоїла і обікрала відомого журналіста.