У Харкові медики міської лікарні №7 відмовилися госпіталізувати літню жінку, якій було погано. У середу, 13 листопада, та померла.

Про це повідомила донька померлої Олена Лиманська у соціальній мережі Facebook.

За словами жінки, причин відмови їй так і не назвали. Олена Лиманська розповіла, що її літня матір давно мало хвороби, пов'язані із серцем. А в листопаді вона захворіла на грип, що дало ускладнення на легені.

"Мама пила антибіотики, які розріджували кров і, відповідно, не приймала серцевих ліків. Вчора, 13 листопада, я викликала нашого терапевта, він оглянув її й сказав, що у мами миготлива аритмія і пульс 145. Пояснив, що потрібно "прокапати" її на кардіології, стабілізувати миготливу аритмію. Мамі він сказав, що це займе всього тиждень", - розповіла Олена.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Терапевт дав жінці направлення до лікарні. Донька померлої жінки зателефонувала лікарям та домовилася про те, що її приймуть для капання. Однак після приїзду хвору забрали на приймальне відділення, зробили кардіограму й заявили, що її варто класти на лікування в іншу лікарню. Жінка з пенсіонеркою збиралася їхати у лікарню №18, та раптово хворій погіршало.

"У швидкій їй стало погано. Я прошу надати їй допомогу. Ми поїхали в лікарню. Вона померла в приймальному відділенні лікарні. Вона перестала розмовляти, їй робили рентген, брали кров, підняли в палату, і вона перестала мене впізнавати. Її поклали під крапельницю, і вона померла", - розповіла Олена.

За словами жінки, пенсіонерку вбила відмова лікарів. Працівники лікарні відмовилися коментувати інцидент. Юристи ж радять Олені звертатися до поліції.

Нагадаємо, у Києві банда малоліток побила охоронця: жорстока розправа потрапила на відео.

Як повідомляв Знай.uа, Sonya Kay перекрила вулиці в Києві, вибрик хуліганки зловила камера: "Обожнюю робити це...".

Також Знай.uа писав, Пальчевський розгадав "план Б" Зеленського: Гончарука замінить...