У Прилуках продовжує гриміти справа про смерть 14-річного школяра Дениса Чаленко. Місцеві правоохоронці розслідували обставини його смерті за статтею "ДТП", однак батьки підлітка і жителі міста не були згодні з цим. Вони переконані, що хлопчика хтось убив.

Нагадаємо, що жителі Прилук пікетували місцеве відділення поліції - брали його штурмом і палили поруч з ним шини. Батьки змогли домогтися незалежної судово-медичної експертизи і зміни керівництва відділення місцевої поліції. У даний момент версія про вбивство стала пріоритетною, але і версію нещасного випадку в результаті ДТП на залізничних коліях правоохоронці не відкидають. Про хід слідства повідомляють журналісти ТСН.

Обставини загибелі Дениса Чаленка, Вести

Похорон хлопчика відбувся 5 листопада, перед цим його тіло два рази віддавали на експертизу. Повідомляється, що кілька фрагментів кісток підлітка зникли після першої експертизи. Похований Денис був без них.

Друзі загиблого Дениса Чаленко розповідають, що він не мав жодних шкідливих звичок: не пив, не курив, не вживав наркотики. Він займався спортом. Однак, секцію боксу, на яку він ходив раніше, Денис перестав відвідувати 3 місяці тому - батькам він про це не розповів. Повідомляється, що Денис нібито брав участь у вуличних боях.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Журналісти ТСН зробили спробу відновити хронологію подій страшного дня, коли Денис Чаленко позбувся життя.

О 17:20 Денис пішов з дому "на тренування", куди саме - відомостей немає.

З 17:23 по 17:50 Денис розмовляв телефоном з чотирма людьми (1 дівчина і 3 хлопці). Після цих розмов він зник - його немає на вуличних камерах. Дзвінків на телефон більше не надходило.

О 21:37 тіло Дениса знайшли на залізничних коліях. Машиніст поїзда, який в той момент їхав, повідомляє, що він не збивав підлітка - його тіло вже лежало на шляхах.

В даний момент жодна з експертиз не назвала точного часу смерті Дениса Чаленко, а саме ця інформація змогла б багато чого прояснити в цій загадковій історії.

Нагадаємо, раніше палять шини, б'ються і стріляють: на Чернігівщині активісти влаштували справжнє пекло "сліпим" поліцейським.

Також Знай.uа писав, що на Чернігівщині зарізали і кинули на рейки школяра: під підозрою діти київських чиновників.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що підлітка жорстоко закатували у Прилуках, вигадавши банальну відмовку: поліцейська дільниця у вогні, народний гнів потрапив на відео.