Державна компанія Укрзалізниця знову осоромилася своїм сервісом в поїздах. На цей раз пасажирка потяга Рахів-Київ-Рахів поскаржилася на провідника, який закидав вугілля пластиковими пакетами і переписував від руки дані електронних квитків, адже валідатор всього один на чотири вагони.

Інцидент стався в складі №357/358, про що і повідомила автор поста на Facebook Ольга Омелянчук.

"Тільки що провідник поїзда 357/358 (Рахів-Київ-Рахів) попросив віддати йому пакети від білизни. "Нічим вугілля закидати", - сказав він. А за 5 хвилин до цього переписував на папірець наші електронні квитки, "Тому що на чотири вагони тільки один валідатор". Євген Кравцов, скажіть, будь ласка, коли валідаторів буде достатньо? Про пакети та вугілля взагалі мовчу", - написала Ольга Омелянчук.

Скріншот посту

Користувачі мережі відреагували на новий скандал в коментарях до посту. Багато написали, що валідатори відсутні не тільки в цьому поїзді, але і в багатьох інших.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, що на тлі затишного і теплого жовтня останній осінній місяць осені очікується досить примхливим. Сонце, дощ і сніг будуть змінювати один одного протягом всього листопада.

Як повідомляв портал Знай.uа, інфаркти, інсульти й не тільки: які хвороби в Україні лікуватимуть безкоштовно.

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.