Збройні Сили України зазнали важких втрат після обстрілу ракетами. Протягом доби 7 листопада був убитий один український воїн і ще четверо отримали поранення внаслідок бойових дій на Донбасі.

Згідно з ранковим зведенням ООС за 8 листопада були здійснені обстріли позицій українських військових, втрат серед особового складу ООС немає.

Ситуація на Донбасі, пресцентр ООС

"З початку цієї доби збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл наших позицій з автоматичних гранатометів у районі Луганського. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано", - повідомляє ООС. Пресслужба ООС

Загалом протягом минулої доби збройні формування РФ та її найманці 20 разів порушили режим припинення вогню. В пресцентрі Операції Об'єднаних Сил повідомили, що ворог застосовував протитанкові керовані ракети.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські окупаційні війська здійснили 10 обстрілів: по три рази біля Авдіївки та Водяного, по одному разу біля Пісків, Грунтового, Опитного, Красногорівки.

Ситуація на Донбасі, пресцентр ООС

Противник застосовував великокаліберні кулемети, РПГ, автоматичні гранатомети і протитанкові керовані ракети (біля Авдіївки); міномети калібру 82 мм, знаряддя БМП-1 і БМП-2, ручні протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю — біля Водяного на Приазов'ї; РПГ та СПГ в інших районах обстрілів.

Ще 10 ворожих обстрілів було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": двічі біля Кримського, Південного, Луганського та Новолуганського, по разу — неподалік Хутора Вільного та Майорського.

Згідно з повідомленням ООС ворог застосував зброю: великокаліберні кулемети і гранатомети різних систем, РПГ, міномети калібру 82 мм, автоматичні і станкові протитанкові гранатомети, ручні протитанкові і підствольні гранатомети, стрілецьку зброю, міномети калібру 120 і 82 мм.

Нагадаємо, раніше мешканець Донецька розкрив страшну правду про окуповані території

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський запустить українські канали на окупованому Донбасі

Також "Знай.ua" писав, що іноземні посли відвідали район розведення військ