"Укрзалізниця" невпинно влипає в нові скандали або курйозні ситуації. Тільки за останні кілька місяців у вагонах поїздів знаходили клопів, електричка з людьми загорілася на ходу, а провідник дозволяв собі палити прямо у вагоні. До того ж, стан поїзних складів "Укрзалізниці" в основному в досить жалюгідному стані. Старі вагони не ремонтують і не списують.

У поїзді Одеса-Харків вирішили спробувати облагородити туалет фіранками в одному з вагонів поїзда. Пост з фотографією цього "твору" опублікував Олег Васильєв в групу "Громадський контроль Укрзалізниці" в Facebook. Користувач підписав фото: "А колір фіранки вдало підібраний? Ви як думаєте?".

В коментарях деякі висміяли рішення прикрасити старий туалет, але інші користувачі мережі захистили провідника. Люди сказали, що це принаймні спроба зробити більш сприятливим настільки убоге місце. Інші користувачі просто посміялися.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нагадаємо, раніше "Укрзалізниця" змінила терміни купівлі квитків: думати доведеться на кілька місяців вперед.

Також Знай.uа писав, що "Укрзалізниця" закупить два елітних позашляховика: поки пасажири трясуться в старих вагонах.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що провідника поїзда "Укрзалізниці" спіймали за мерзенної звичкою: "Не треба з цим боротися".