В Україні вельми гостро назріла тема про заробітчан. Умови життя в Україні багатьох молодих людей не влаштовують, до речі, не тільки молодих. Проте так виходить, що у молодих є більше можливостей покинути рідні місця і відправитися на заробітки в далекі краї.

Так, в мережі набирає популярність блог харків'янина "foris.blog", який в 2017 році вирішив змінити своє життя і вийти із зони комфорту. Своїм новим досвідом і різними порадами хлопець ділиться в мережі Instagram.

foris.blog

"Я покинув улюблену роботу в рідному Харкові й подався шукати кращого життя за кордоном. З того часу я працював і подорожував в Іспанії, Чехії, Німеччини і Данії. У кожній з цих країн я отримав багато досвіду і вражень. Я розповім Вам про роботу, ціни, подорожі, звичаї та життя в цих країнах і не тільки. Поділюся секретами бюджетних подорожей, покажу найкрасивіші місця, і допоможу Вам не потрапити на аферистів. Моя мета — об'єднати усіх заробітчан і мандрівників, адже разом ми сильніші", - пише про себе заробітчанин.

Однією з останніх тем, якою поділився хлопець, стали робочі пригоди в Іспанії.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Всім привіт. З вами @foris.blog. Ну що ж...нас занесло за 4700 км від дому, в кишенях не більше 200 євро, робота буде мінімум через місяць. Ми думали, що "веселощі" вже пройшли, коли ми втратили і знайшли багаж, але вони тільки почалися. Це 9-я частина моєї історії про заробітчан в Іспанії", - повідомив автор блогу.

Хлопець розповів про те, як довелося оформляти документи. Історія, дійсно, дуже цікава.

"Найцікавішу новину ми знову дізналися від Іллі. Весь цей час ми думали, що нам роблять іспанські документи по польській візі, так як ми повинні були працювати по листу відряження. Але з'ясувалося, що нам збираються робити паспорт громадянина ЄС, тобто румунський паспорт — фальшивий. Ми в ступорі..", - підсумував заробітчанин.

Нагадаємо, тіло заробітчанина з Прикарпаття знайшли в лісі: "Вирішили не морочитися".

Як повідомляв Знай.uа останні слова дівчини з фургона з 39 тілами поставили на вуха світ: "Не можу дихати. Я вас дуже люблю".

Знай.uа писав, відомого українського актора жорстоко побили в Польщі: зламаний ніс замість зарплати і сліди удушення на шиї.