Українці платитимуть за газ більше вже з листопада. Національна компанія України "Нафтогаз України" опублікувала нові ціни на опалення. Ціни у листопаді зростуть на 18,4-19,6% у порівнянні з цінами за жовтень цього року.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Нові тарифи набудуть чинності вже з 1 листопада 2019 року й стосуватимуться промислових споживачів та інших господарчих суб'єктів. Наголошується, що запропоновані ціни на газ диференційовані в залежності від обсягів закупівлі та умов оплати.

Нафтогаз України

"Залежно від цих показників, Нафтогаз пропонує газ за ціною 5 861,00 – 6 463,00 грн/тис. куб. м (без ПДВ і витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами)", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Зазначається, що така зміна зумовлена зростанням цін на газ на європейському ринку, звідки Україна імпортує газ. Так, ціни газу на європейських хабах з постачанням в листопаді перевищують поточні майже наполовину.

опалення

Нагадаємо, що українцям збільшили пенсії, але пощастило лише обраним: хто опинився у списку.

Як повідомляв портал Знай.uа, інфаркти, інсульти й не тільки: які хвороби в Україні лікуватимуть безкоштовно.

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.