Чоловік пройшов сотні кілометрів заради "побачення" з 14-річною, але на нього чекав інший сюрприз: "Шериф все зробив сам", фото

У Сполучених Штатах Америки сталася вельми тривожна історія. Поліція штату Вісконсін провела спецоперацію по виявленню сексуального маніяка. Історія полягає в тому, що 31-річний чоловік пройшов пішки близько 550 кілометрів за 100 годин заради "контакту" з 14-річною дівчинкою. Однак, "підлітком" виявився коп під прикриттям.

поліція США

Дітки з усього світу простягнули руку допомоги тяжкохворій Заворотнюк, до сліз: "Молимося за вас, так само, як ви за нас"

Популярна російська актриса Анастасія Заворотнюк не раз допомагала дітям з важким недугом, коли вони потребували її підтримки. Всім нужденим зірка серіалу "Моя прекрасна няня" дарувала позитивні емоції і виконувала дитячі мрії. Заворотнюк зустрічалася з малюками, адже терапія позитивними емоціями дійсно давала свої результати.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Анастасія Заворотнюк

Зеленський в Золотому не стримав емоцій: "Я ж не л*х. Я сказав, зброю прибери...", відео

В суботу вранці, 26 жовтня, президент України Володимир Зеленський здійснив візит на Донбас, а саме, побував у селищі Золоте. Там між главою держави і одним з військовослужбовців стався словесний конфлікт.

Володимир Зеленський на Донбасі

Пенсіонерка довела до сліз всю Україну, історія, від якої щемить серце: "Плакала, дивлячись на продукти"

Цими днями мешканець Києва Михайло Шнайдер розповів історію, яка розчулила не тільки все місто, а й всю Україну. Так, чоловік поділився ситуацією, яка сталася з ним в місцевому супермаркеті. Про це він написав на власній Facebook-сторінці.

пенсіонерка

Каннабіс замість торф'яників: жителі столиці придумали, як заробити на осінньому смогу, "Крутіше за Октоберфест"

Смог у Києві став такою ж непохитною традицією, як і осіння фотографія з листям, октоберфест і Хелловін. Про це написала на своїй сторінці у Facebook Ольга Русанова.

Вона розповіла, як на неї впливає осінній смог і як з цією проблемою впоратися.

Смог у Києві