У минулому 2018 року в Україні, тільки за офіційними даними, близько 1,5 млн українців заявили, що планують назавжди залишити країну і виїхати до США, спробувавши виграти у лотереї грін-карту.

Так, наша країна опинилася в трійці держав, населення яких найбільше хоче побудувати нове життя в США. Більше за українців хочуть виїхати в США тільки жителі Узбекистану та Гани.

Про це повідомив у своєму блозі український блогер Мирослав Олешко.

заробітчани

За словами блогера, крім цього, є ще мільйони тих наших співвітчизників, хто виїжджає мовчки в Європу, Канаду, Польщу, влаштовується в цих країнах на роботу і намагається назавжди залишитися жити разом зі своїми сім'ями.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

заробітчани

"Це сигнал для влади і держави. Якщо тенденції міграції не зміняться, а лише збільшуватимуться, на Україну чекає крах і ніяка війна, і снаряди в такому випадку не так страшні. Коли 52-мільйонна країна перетворитися на мізерну 10-мільйонну. Мирослав Олешко вважає, що українці просто не вірять у власну країну і не бачать тут надійного майбутнього для себе і своїх дітей. І в цьому головна провина політиків і чиновником всіх політичних партій, у яких діти в основному, так само бачать своє майбутнє на Заході.", - написав блогер.

Нагадаємо, курс долара штучно занижено, до кінця року варто чекати стрибка, - експерт.

Як повідомляв Знай.uа українці покидають країну щохвилини, блогер показав Зеленському таку статистику: "Не зможемо розірвати".

Знай.uа писав, в Угорщині автобус із заробітчанами злетів з дороги: десять українців постраждали, фото.