Українці часто можуть придбати неякісні продукти у магазинах чи неякісні страви у закладах громадського харчування. Так, цього разу у закладі популярної мережі піцерій у какао виявили те, чого точно там не мало б бути.

Про прикрий інцидент повідомила користувачка соціальної мережі Facebook Анна Шевчук-Барабаш на особистій сторінці.

Жінка розповіла, що в італійському какао виявили лапки таргана. Фото, яке підтверджує це, вона розмістила під дописом. Анна Шевчук-Барабаш пояснила у коментарях, що пила какао повільно й через соломинку, коли раптом відчула щось стороннє у напої.

Користувачка соцмережі заявила, що адміністратор закладу від побаченого почервоніла й повернула кошти за напій. Однак жінка вимагає реакції керівництва мережі й перевірки на дотримання санітарних норм

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

На питання що це і чи не схоже на те, що ходова частина таргана потрапила в напій, адміністратор розчервонілася. Заперечувати не стала і повернула 30 грн. Чи влаштує мене 30 грн? Ні, я хочу пояснень і належної реакції від керівництва мережі. Як наслідок - перевірки всіх точок бренду на дотримання санітарних норм.

Представники мережі піцерій відповіли жінці у коментарях допису. Так, у повідомленні йдеться, що вони постійно проводять перевірки та додатково перевіряють заклади, у чому можуть переконатися самі відвідувачі.

Така ситуація неприпустима. Ми постійно проводимо перевірки на дотримання усіх міжнародних стандартів, та звичайно ми перевіримо ще раз, додатково, піцерію. До того ж, ви можете також зайти до нашої піцерії та переконатись у якості наших продуктів.

Нагадаємо, в АТБ прогримів расистський скандал, невідомі жорстоко принижували іноземця: "Ти його хаваєш і все".

Як повідомляв портал Знай.uа, покупець показав тотальну антисанітарію в АТБ, здоров'я українців під загрозою: "Невже самим не гидко?".

Також портал Знай.ua писав, ціни на картоплю в Дніпрі б'ють рекорди: скільки доведеться викласти за "другий хліб", - краще сядьте.