Як відомо, Новий Рік вже не за горами. Відтак, з'явилася перша інформація про головну ялинку України, яка буде встановлена на Софійській площі. Цього разу її хочуть прикрасити іграшками за мотивами німецьких казок для дітей. Організатори свята обіцяють, що такої краси українці ще не бачили.

Як відзначається, до Нового року залишилось ще два із половиною місяці, але готуватися до свят почали вже зараз. Відтак, куратор проекту Folk Ukraine Ігор Добруцький поділився, що варто очікувати мешканцям столиці у новорічні свята.

"Ялинка цього року буде надзвичайною: пишна лісна гостя прийде до нас з німецьких народних казок. Її прикрасять іграшками на німецький лад, а встановлять на Софійській площі", - зауважив Добруцький.

Також чоловік підкреслив, що наразі розглядаються різні варіанти – велика натуральна ялинка або ж конструкція з багатьох маленьких, що будуть триматися на металевому каркасі.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

"У будь-якому випадку зробимо її дуже пишною, такою, як ставлять в Німеччині. Адже свято Нового року повинно бути справжнім, а без живої ялинки таким не буде. Її прикрасимо яскравими іграшками за мотивами німецьких казок. Ми запланували багато цікавого на новорічні свята", – підкреслив він.

Нагадаємо, що в Одесі шукають безвісти зниклу 19-річну заробітчанку.

Як повідомляв портал Знай.uа правоохоронці викрили клініку, яка торгувала органами людей

Також Знай.uа писав про те, що біля однієї з харківських шкіл на вулиці Світлій випадкові перехожі помітили змію.