В Україні ніколи не пишались гарними і рівними дорогами. Здебільшого українці показують такі ями на дорогах, що автомобілі скачуть по них, наче зайчики.

Так, Араік Рафікович Мкртчян опублікував на своїй сторінці в Facebook пост з відео, на якому видно, в якому жахливому стані перебуває трасса Черкаси-Чигирин, пише видання Рoliteka.

На Сайті президента та Кабінету міністрів України роками з'являлися петиції, в яких просили відремонтувати трасу, проте нічого досі не було зроблено.

Відео Мкртчян зняв на ділянці дороги біля села Худолиевка. Чоловік написав, що щодня здійснює поїздки по цій дорозі і сердиться, що з нею досі не можуть нічого зробити.

Мкртчян задав риторичне питання, підписавши вражаюче відео.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

"Дорога на Чигирин. Їжджу нею майже кожного дня і кожного дня дивуюся і серджуся як вперше. Скільки можна це взагалі терпіти? Цікаво, чиновники хоч раз їздили в цьому напрямку?", - зазначив автор допису.

ями на дорогах

Варто зазначити, що Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) і Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) затвердили для України цільовий кредит на 900 мільйонів євро з метою розвитку автодорожньої галузі. Переговори виявилися тривалими і складними, але досягти позитивного рішення все вийшло.