Зйомки популярного серіалу "Свати" продовжаться без одного з головних героїв.

Актор, який виконує роль Мітяя Микола Добринін вирішив піти з серіалу "Свати". Аргументує це тим, що втомився бути "блазнем" для родини Ковальових і Будько.

Його колега по знімальному цеху актор Федір Добронравов (Іван Будько) прокоментував відхід товариша, пояснивши причини. За його словами, у Добриніна з'явилася втома від гри "вічного невдахи" і йому набридло постійно носити образ "побитої собаки", пише Readto.

Відзначимо, за сюжетом серіалу, Будько постійно шпиняє Мітяя. Більш того, останній часто стає козлом відпущення і об’єктом для злих жартів інших персонажів. Тому він став "невдахою, дурним підкаблучником і алкашем".

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

серіал "Свати"

Сам актор зізнавався, що його постійно дратував той факт, що Федір Добронравов за сценарієм фільму жорстко над ним жартував, а Васильєв повинен був інтелігентно мовчати. Він переконаний, що його акторський талант в цьому серіалі був повністю закритий, а на вулиці перехожі з ним намагалися жартувати, як і Федір в кіно.

актори серіалу "Свати"

Після звільнення Анатолія Васильєва всі камені і жарти полетіли в город заслуженого артиста Миколи Добриніна. Його виставили блазнем і невдахою, дурним підкаблучником і алкашем. Сам Мітяй бачив свою роль у комічному світлі, але не настільки химерною.

Нагадаємо, серіал "Свати" припинив своє існування: головний актор Добронравов пояснив причини.

Раніше портал Знай.ua писав, що Олена Кравець вразила заявою про майбутньої політичної кар'єри: "І ти туди ж?".

Також "Знай.uа" писав, що шанувальники популярного комедійного серіалу "Свати" точно запам'ятали акторський дует Ганни Поліщук і Кістки Чернокрылюка.