Тотальна несправедливість у зарплатах українців завжди стає поперек горла тим, хто отримує значно менше. Бо ж різниця у знаннях, досвіді і роботі може бути практично непомітною.

Михайло Шнайдер, популярний український блогер і юрист, розповів на своїй сторінці в Facebook, що генеральний директор "Укрпошти" заробляє шалені гроші. Водночас листоноша в селі заробляє рівно в 400 разів менше.

"Це генеральний директор "Укрпошти" та листоноша з невеликого села в Чернігівській Області. Ігор Юхимович щомісяця отримує... 800 тисяч гривень. А сільський листоноша заробляє рівно в 400 разів менше... 2000 гривень в місяць", - написав юрист.

Шнайдер зауважив, що Ігор Юхимович сидить у теплому кабінеті з дорогими меблями і робить "Розумні" публікації в Інтернеті. А листоноша з ранку до ночі розносить газети, журнали та пенсії. Розносить в спеку, холод і дощ.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

"Ну а тепер, увага, питання. Хто з них дійсно працює? Хто з них приносить реальну користь? Хто з них гідний більшої зарплати? Пишіть відповіді у коментарях, друзі. Ваша думка дійсно важлива", - завершив Шнайдер.

За його словами, тотальну несправедливість у провалля у зарплатах треба якимось чином змінювати.

Коментатори зазначили під постом, що Ігор Юхимович ще і член наглядової ради "Укроборонпрому". Призначений вже новим Президентом. Значить його розумні статті в інтернеті відповідають високим ідеям діджиталізації країни. Людина працює цілодобово в інтернеті, підриває здоров'я через тривале користування електронними гаджетами.

Нагадаємо, раніше Михайло Шнайдер розповів, що в одному з магазинів Люботина, Харківська область, небайдужі встановили "добра Полку".

Також Знай.uа писав, що Зеленський зізнався, що купує в елітному київському супермаркеті.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що можна купити на зарплату Коболєва з "Нафтогазу": блогер показав незвичне застосування "Камазам" із готівкою.